De jeugdafdeling van RKSVB

Welkom op onze promotie site van de RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE en RKSVB.
De Rabobank Clubkas Campagne is er om de verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het bedrag is bedoeld om de vereniging te ondersteunen bij activiteiten die ze ontplooit. De bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op de vereniging of stichting. Dit financiële steuntje kan RKSVB goed gebruiken dus laat je stem niet ongebruikt en geef deze aan onze club !!!
Hoe werkt het?

RKSVB heeft zich aangemeld voor de Rabobank clubactie 2018. Iedereen die op 31-12-2017 lid was van de Rabobank mag een stem uitbrengen in de Rabobank clubkas campagne 2018. Om lid te zijn van de Rabobank moet je ouder zijn dan 18 jaar en je moet een Rabobank rekening hebben bij de Rabobank Zuid Limburg. Let op, je bent niet automatisch lid van de Rabobank als je een Rabobankrekening hebt. Hiervoor moet jij je aanmelden. Eenmaal aangemeld krijg je een stemcode met 5 stemmen toegestuurd per post. Hiervan kun je maximaal 2 stemmen uitbrengen op RKSVB. De 3 andere stemmen kun je eventueel aan een andere vereniging toekennen. Het stemmen gaat via internet. De hoogte van het sponsorbedrag is afhankelijk van het aantal uitgebrachte stemmen op RKSVB. Als je eenmaal lid bent dan krijg je elk jaar automatisch een stemcode toegestuurd. Dus ook als je op 31-12-2017 geen lid was van de Rabobank dan kun je toch het formulier invullen zodat je volgend jaar automatisch mee doet.

Wat moet je doen?
  * Controleer of je een Rabobank rekening hebt.
  * Vul het formulier in welke te vinden is via deze link: Ga naar aanmeld formulier lidmaatschap.
  * Je ontvangt nu per post een persoonlijke stemcode.
 
Wanneer kun je stemmen?
Het stemmen vindt plaats van 8 tot en met 23 mei 2018. Het stemmen gebeurt uitsluitend via internet. De leden krijgen aan het begin van de stemperiode een schriftelijke oproep om hun stemmen uit te brengen via internet.

Mogen bekenden ook stemmen?
Jazeker, graag zelfs. Jullie mogen vader, moeder, opa, oma, broer, zus, oom, tante, neef, nicht, vrienden en kennissen vragen of ze ook lid willen worden van Rabobank Centraal Zuid-Limburg en vragen of ze RKSVB ook willen steunen. Deze actie wordt ook op facebook gedeeld, willen jullie dit zoveel mogelijk delen.

Waar vind je nog meer informatie?   
Klik op deze link: INFORMATIE RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE   

Mvg Het bestuur RKSVB      
RKSVB   Ubachsberg
RKSVB   Ubachsberg
ROUTEPLANNER
Route