De jeugdafdeling van RKSVB
Ga naar RODA JC - AJAX
Graag willen wij leden en familie van leden van RKSVB de mogelijkheid geven om toegangskaarten voor de wedstrijd tegen Ajax te bestellen, woensdag, 7 februari om 20:45 uur. Vervoer is op eigen gelegenheid alsmede het toegang verschaffen tot het stadion. RKSVB bemiddelt alleen in het verkrijgen van de kaarten tegen het gereduceerde tarief.
Roda JC dient vooraf een lijst met Naam, adres en woonplaats + geboortedatum van iedereen te krijgen dus lees onderstaande goed.

Hoe komt  je aan de kaartjes?

1.
Stuur voor dinsdagavond, 24 januari 22.30 uur een mail naar anja.theo.q@home.nl met daarin de volgende gegevens:

Ÿ
- Geef aan voor hoeveel volwassenen je kaarten wilt hebben.
Ÿ
- Geef aan voor hoeveel jeugdigen je kaarten wilt hebben.
Ÿ
- Geef aan wie de hoofd aanvrager is van de kaarten. Deze is lid of sponsor van RKSVB en deze maakt ook het totale verschuldigde bedrag over.
Ÿ
- Geef voor en achternaam, adres, woonplaats, id nummer en geboortedatum van elk persoon welke de wedstrijd gaat bezoeken aan.

Niet volledige mails worden niet verwerkt.

2.
Zorg dat het verschuldigde bedrag voor  28 januari, 8:00 uur op deze rekening is bijgeschreven:

Ÿ
- NL92 INGB 0004 2744 15 ten name van TJL Quaedackers.
Ÿ
- Vermeldt bij de omschrijving de voornaam en naam van de hoofdaanvrager en het aantal jeugd en volwassenen kaarten.

Indien het verschuldigde bedrag niet tijdig op bovenstaande rekening is bijgeschreven kunnen de kaarten niet besteld worden. Indien bovenstaande correct wordt afgehandeld nemen wij contact met je op hoe je de kaarten in je bezit krijgt.

3.
De procedure gaat als volgt:

Ÿ
- Iedere opgegeven persoon wordt gecontroleerd door de afdeling veiligheid van RODA JC;
Ÿ
- Blijkt dat een of meerdere van deze personen fan is van Ajax, dan wordt deze helaas geen toegangskaart verstrekt. Fans van Ajax moeten wij verwijzen naar Ajax om kaarten te krijgen voor deze wedstrijd.
Ÿ
- Iedere persoon die wel kaarten ontvangt, dient zich te kunnen legitimeren met een geldig ID-bewijs bij de ingang van het stadion. De gegevens van de ID-kaart moeten overeenkomen met de gegevens die aan RODA JC zijn doorgegeven. Hou er dus rekening mee dat jullie gecontroleerd worden bij het betreden van het stadion en dat er absoluut geen Ajax kleding en/of attributen getolereerd worden.

Let op: de kaartjes zijn niet bedoeld voor Ajax supporters! Er wordt dan ook geen enkele kleding, sjaals, vlaggen en andere uitingen van de tegenstander gewenst. Wanneer dit toch iemand bij zich of aan heeft, dan wordt de toegang tot het stadion helaas geweigerd.

Mvg, het hoofdbestuur RKSVB
Wanneer: woensdag 7 februari, 20:45 uur.
Waar: Parkstad Limburg Stadion, Oost tribune.
Kosten: Volwassenen ( 13 jaar en ouder) € 12,50 en jeugd ( < 13 jaar en jonger) € 7,50
RKSVB   Ubachsberg
ROUTEPLANNER
Route
Sponsoren, klik hier
Sponsoren