• Beste leden van RKSVB, beste ouders van onze jeugdleden,
   
  Het voetbalseizoen 2024-2025 staat voor de deur. De Jeugdcommissie RKVV Voerendaal/RKSVB is hard bezig om de nieuwe teamindelingen klaar te maken.
   
  Hierin zien we dat beide verenigingen nog steeds groeien en vele nieuwe aanmeldingen ontvangen als lid van RKVV Voerendaal of RKSVB.
   
  Komend seizoen hebben we als samenwerkende verenigingen waarschijnlijk 22 jeugdteams. Dat betekent ook dat we nog altijd veel ouders en vrijwilligers nodig hebben om een team te trainen of een team te begeleiden. We hebben al een aardige groep trainers/leiders gevonden maar nog niet voldoende om alle teams te bemannen.
   
  Alle leden en zeker onze jeugdleden hebben recht op een trainer of leider in hun team, maar hierbij zijn we wel afhankelijk van het aanbod aan vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers kunnen we dit niet realiseren en kunnen we helaas NIET garanderen dat we alle teams in competitie/training kunnen faciliteren.
   
  Daarom deze dringende oproep aan de leden en de ouders van onze jeugdleden. Meldt u zich aan als trainer of leider van een team of het team waarin uw zoon of dochter speelt. Dit kan voltijds, maar uiteraard zijn ook parttime opties bespreekbaar, zoals een deel van het seizoen of niet alle dagen in de week.
   
  Uiteraard zijn ook niet leden van harte welkom om ons vrijwilligerskorps te versterken.
  Heeft u geen ervaring, geen probleem. U wordt wegwijs gemaakt en begeleid door de Jeugdcommissie en onze Hoofd Jeugdopleiding.
  Mocht u zelfs overwegen om een opleiding te volgen, bijvoorbeeld als jeugdtrainer voor pupillen, dan zorgt de Jeugdcommissie ervoor dat u deze opleiding kunt volgen. De kosten hiervan nemen wij voor onze rekening.
   
  Als u zich aanmeldt als trainer of leider zorgen we ook voor geschikte kleding. U ontvangt een trainingspak, polo en jas om mee te trainen en om de vereniging te vertegenwoordigen op zaterdag bij de wedstrijden.
   
  Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u zich aanmelden, dan gaan we graag met u in gesprek om een verdere toelichting te geven.
   
  U kunt zich aanmelden bij Angie Conjaerts-Haan, via telefoonnummer 0629057488.