• Beste sportvrienden,

  Ondanks dat het voetballen op dit moment helemaal stil ligt, zitten wij als Technische Commissie (TC) en Bestuur natuurlijk niet stil. Via mail en telefoon zijn essentiële besprekingen toch mogelijk.

  In een van deze besprekingen zijn wij als TC in gesprek gegaan met onze huidige hoofdtrainer Jeroen Westerhof , zijn assistent Freek Kamps en keeperstrainer Rouel Jaspers. Ook met dames trainer Jos Scheenen hebben wij gesproken.

   

  Heren SR.

  Afgelopen jaar was voor onze senioren teams een overgangsjaar. Er kwam een nieuwe trainer en veel nieuwe gezichten completeerden onze groep. Een jonge trainer en een zeer jonge spelers groep. Een jaar van gewenning en aftasten.

  Ondanks dat de resultaten wat onder verwachting bleven, zijn wij er als TC gesteund door het voltallige bestuur, er heilig van overtuigd dat Jeroen, Freek en Rouel, de juiste personen zijn om ons team komend seizoen naar een hoger niveau te tillen. Hun compassie en toewijding, hun inzet en gedrevenheid hebben ons als RKSVB hierin volledig overtuigd.

   

  Dames SR.

  Ook bij de dames gaat de lijn (na een stroeve seizoenstart) weer steil omhoog. Wij als TC maar zeker ook namens het hele bestuur spreken we ons volste vertrouwen uit in Jos en Remco.

   

  Leiders 2e en 3e Team

  De leiders van team 2 en team 3 mogen we natuurlijk niet vergeten. Zonder hun vrijwillige inzet en toewijding voor hun teams was het voor RKSVB onmogelijk om 3 senioren teams in stand te houden.

  Namens de TC en bestuur, dank jullie wel hiervoor.