• Beste RKSVB-lid,

  In deze moeilijke voetballoze periode willen wij , als bestuur van RKSVB, jullie kort op de hoogte brengen van enkele zaken mbt. RKSVB.

  Afgelastingen en datums

  In verband met overheidsbeslissingen zijn wij , naast het afgelasten van het voetballen , ook genoodzaakt andere activiteiten af te gelasten.

  De jaarlijkse Zeskamp gaat dit jaar niet door , evenmin als de "viering van einde seizoen".

  Mbt. de vrijwilligersdag wordt vooralsnog geen datum gepland ; het al of niet doorgaan hiervan hangt nauw samen met eventuele versoepeling van overheidsregels hieromtrent.

  "Aanvang seizoen" staat momenteel gepland op "vrijdag 11 september", en de Jaarvergadering op "donderdag 1 oktober".

  Dit zijn voorlopige datums ; ook de uitvoering ervan is afhankelijk van de regelgeving.

  De "Jubilarisavond" die gepland stond voor komend najaar zal verplaatst worden naar (het voorjaar van ) 2021.

  Jeugd

  De overheid heeft de regels mbt. het trainen van jeugd versoepeld.

  Onze velden zijn echter al ingezaaid voor komend seizoen.

  Voor de gezamenlijke jeugd van RKVV Voerendaal en RKSVB is momenteel alleen het kunstgrasveld van RKVV Voerendaal beschikbaar.

  De gezamenlijk Jeugdcommissie is , mede in overleg met de gemeente , momenteel druk bezig de mogelijkheden te onderzoeken.

  Accommodatie

  Werkzaamheden ter verbetering en onderhoud van onze accommodatie gaan "gewoon" door.

  De gemeente heeft besloten om de vernieuwing van het ketelhuis een jaar naar voren te trekken ; dat gebeurt dus deze zomer.

  Hiermee hangt ook ander groot onderhoud samen , zoals vernieuwing van een deel van het plafond en vervangen van een aantal radiators in de kleedkamers.

  Bij de entree naar de parkeerplaats zal het "In Gen Anker"-bord worden vervangen door een modern exemplaar (de borden zijn geschonken door BPR ; de staalconstructie is vervaardigd door Hub en Danny Hamers).

  Foto's Voetbal.nl

  De KNVB heeft de mogelijkheid tot het vervangen van foto's in voetbal.nl nu opengesteld (via voetbal.nl). Je kunt je foto van de spelerspas dus nu zelf vervangen door een actuele foto via de voetbal.nl app.

  Voedselbank

  Het bestuur heeft de kantine-voorraad , die de komende tijd ongeschikt voor consumptie zou worden, geschonken aan de Voedselbank in Landgraaf.

  Blijf gezond, en tot volgend seizoen.

  Bestuur RKSVB